-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Monthly Archives: november 2010
SINAASAPPELSABAYON
Ingrediënten 5 eidooiers 1 vanillestokje 1 sinaasappel 180 gram witte suiker 250 ml witte wijn 50 ml cointreau of grand marnier Pers de sinaasappel en haal het merg uit het vanille stokje. Meng de suiker, vanille en sap. Klop de … Continue reading
KROKET VAN RISOTTO
Ingredienten: 150 GRAM RISOTTORIJST 1/2 LITER KIPPENBOUILLON 1 UI, gesnipperd 50 GRAM KAAS, geraspt 30 GRAM BOTER 2 EIEREN 2 EETLEPELS BLOEM 100 GRAM PANEERMEEL Roerbak de ui 3 minuten. Roer de rijst erdoor en verhit een minuut. Doe nu … Continue reading
Posted in Amuse, Italiaans, Voorgerecht
Comments Off on KROKET VAN RISOTTO
GRIET GEBAKKEN MET JUS VAN OLIJFOLIE, GEZOUTEN CITROEN EN OESTERS
600 GRAM GRIET De griet in porties snijden en peper en zouten, deze zachtjes bakken in olijfolie en langzaam laten doorgaren. SAUS VAN OLIJFOLIE, GEZOUTEN CITROEN EN OESTERS Ingredienten: 1 dl olijfolie van eerste persing ½ zoute citroen in een … Continue reading
Posted in Frans, Hoofdgerecht, Les Trois Seaux Maastricht
Comments Off on GRIET GEBAKKEN MET JUS VAN OLIJFOLIE, GEZOUTEN CITROEN EN OESTERS
SINT JACOBSMOSSELEN MET BLOEMKOOL EN TRUFFELJUS
INGREDIËNTEN: 4 SINT JACOBSMOSSELEN 250 GR BLOEMKOOL 1 DL ROOM TRUFFELPASTA JUS DE VEAU Kook de bloemkool tot hij zacht is in kokend water met zout. Maak de coquille schelp open of vraag dit te doen bij de visleverancier. Laat … Continue reading
Posted in Amuse, Frans, Les Trois Seaux Maastricht, Tussengerecht, Voorgerecht
Leave a comment
TOAST KANNIBAAL VAN RAUWE EN GEBAKKEN LANGOUSTINES
INGREDIËNTEN: 8 TOASTEN VAN WITBROOD 8 GEDROOGDE TOMATEN 12 LANGOUSTINES BIESLOOK 2 EETLEPELS PESTO 8 PEULTJES Houd vier rauwe langoustines opzij. Maak van de rest het vlees los en hak het grof. Meng de gehakte langoustines met pesto. Verdeel over … Continue reading
ZALM GEGAARD OP HET BORD MET TOMAAT EN DRAGON
INGREDIËNTEN: VERSE ZALM DRAGON OLIJFOLIE TOMATENCOULIS GROF ZEEZOUT PEPER UIT DE MOLEN Snijd de zalm in dunne plakjes ( tranches). Leg als carpaccio op een bord en smeer de tomatencoulis eroverheen. Breng op smaak met grof zeezout, peper uit de … Continue reading
MAKREEL TARTAAR MET VENKELCHIPS EN ARTISJOKKENCREME
INGREDIËNTEN: 3 MAKRELEN GEFILEERD ARTISJOKKENPUREE (kant en klaar) 2 THEEL KAPPERTJES 1 CITROEN PASTIS OLIJFOLIE BIESLOOK PEPER ZOUT VENKEL Haal het vel van de makreel en verwijder de middengraat, snijd de makreel in blokjes en hak dan nog even fijn … Continue reading