Monthly Archives: oktober 2011

Tartaar van zeebaars met zeekraal en crème van ratatouille,

Ingredienten: Makreel of Zeebaars Creme fresh Sjalot Bieslook rode, gele, groene paprika knoflook tijm tomatensap Zeekraal aardappel Maizena eiwit fileer en ontgraat 1 filet pp, snij in kleine brunoises en maak de massa aan met een flinke lepel crème Fresh, … Continue reading

Posted in Bienvenue Maaseik, Frans, Voorgerecht | Comments Off on Tartaar van zeebaars met zeekraal en crème van ratatouille,

Lauwarme flensjes a la Parisienne, gevuld met abrikozen compote,

  Ingredienten: flensjes dessert 200gr bloem gezeefd 400gr melk 5 eieren vers 5 gr zout 40gr gesmolten boter 10 gr suiker meng de bloem, suiker en zout, voeg de melk toe en roer glad(evt door zeef), eieren en boter toevoegen … Continue reading

Posted in Bienvenue Maaseik, Dessert, Frans | Leave a comment