Monthly Archives: april 2011

Gebakken coquilles met pesto van rucola en selderijpuree

Ingredienten: Coquilles naar behoefte 750 g. geschilde knolselderij 200 g. geschilde bloemige aardappels 300 ml. melk nootmuskaat vers gemalen peper zout 100 gr rucola sla pijnboompitten even aanbakken wat verse basilicum 2  tenen knoflook ± 1 dl olijfolie peper naar smaak zout … Continue reading

Posted in Amuse, Frans, Italiaans, Voorgerecht | Leave a comment

risotto van asperges

Ingredienten: (10 personen) Deel 1 3 asperges p.p. 4  uien in 4 gesneden klontje boter 5 liter water 10 zwarte peperkorrels maak de asperges schoon, fruit de ui in en grote soeppan, als de ui glazig zijn doe dan het water erbij, breek de … Continue reading

Posted in Convives Voerendaal, Italiaans, Tussengerecht, Voorgerecht | Leave a comment

Panzanella broodsalade met gegrilde sardientjes

Ingredienten: 50 ml  olijfolie 50 ml arachideolie Witte wijnazijn Citroensap Rode wijnazijn  Water zout en peper (knoflook) 200 gr oud droog ciabatta 3 tomaten (aanvullen met avocado) ½ rode ui Bosje basilicum maak een dressing van de natte ingrediënten en … Continue reading

Posted in Convives Voerendaal, Italiaans, Voorgerecht | Leave a comment