-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- oktober 2024
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Monthly Archives: oktober 2014
Kastanjesoep met gerookt wildzwijnham en bieslook crème
800 gr kastanjes 3 lit Kippenbouillon ½ bos BladSelderij 2 teen Knoflook 50 gram Roomboter Wildzwijnham 5dl Slagroom ongezoet ½ bos Bieslook Knoflook fijn hakken en in een pan met boter aanfruiten. Kastanjes erbij doen en het geheel even … Continue reading
Posted in Cor's receptenboekje, Voorgerecht
Leave a comment
Brownie van chocolade met frambozen en vanilleijs
Ingrediënten 3 eieren 2 eierdooiers 100 gram bruine basterd 100 gram roomboter 100 gram pure chocolade 50 gram bloem 40 gram amandelpoeder 500 gram vanille ijs Munt Poedersuiker Voor garnering: Rood fruit frambozen rode bessen Meng voor de brownie de … Continue reading
Gebraden hertenbief op Italiaanse wijze
Ingrediënten: 4 personen 500 gr. Hertenbief(schoon) 30 cc. Olijfolie 150 cc. Jus de veau 200 cc. Wildfond 25 gr. Roomboter 125 cc. Room 2 el. Gedroogde tomaten 2 el. Basilicum (in reepjes gesneden) BEREIDINGSWIJZE Groenten en bijgerechten zie onder of … Continue reading
Posted in Brasserie de Passie, Frans, Hoofdgerecht
Leave a comment
Coquilles St, Jacques, chutney van pompoen, witlofgelei, Pata Negra ham
Ingredienten 4 Coquilles 4 plakjes pata negra ham Voor de chutney Rode ui gesnipperd 200 gram pompoen brunoise gesneden stukje gember klein gesneden theelepel honing 100 gram kippenbouillon citroensap sherry azijn Voor de witlofgelei 150 gram witlof 1,5dl visbouillon 25 … Continue reading
Posted in Brasserie de Passie, Frans, Voorgerecht
Leave a comment
Tagliata op een carpaccio van gedroogde tomaat
Ingrediënten voor 4 personen 400 gram runder entrecote 100 gram sperzieboontjes geblancheerd en daarna doormidden gescheurd. 100 gram parmezaanse kaas 150 gram taleggio kaas 100 gram rucola 100 gram gedroogde tomaat 4 ontvelde pomodori tomaat in partjes gesneden Zwarte en … Continue reading
Posted in Brasserie de Passie, Frans, Voorgerecht
Comments Off on Tagliata op een carpaccio van gedroogde tomaat