Monthly Archives: juli 2020

Tataki van kalf, tonijn en sesamzaad

1 kilo dunne lende van het kalf 250 ml. tsuyu (Japanse saus) ½ dl. verse jus d’orange 1 plakje gember, ragfijn gesneden 1   limoen, sap en rasp     Thaise basilicum     koriander     verse munt   … Continue reading

Posted in Angie, Voorgerecht | Comments Off on Tataki van kalf, tonijn en sesamzaad

Coquille met sjalot-truffel dressing, risotto en gekarameliseerde pastinaak

Dressing 1 dl. rode port 1 gesnipperde sjalotten 2 el aceto balsamico ½ dl. kalfsfond ½ dl. olijfolie 1 Mespunt Truffesalsa Kook de port met de gesnipperde sjalotten een beetje in. Voeg de aceto balsamico en de kalfsfond toe en … Continue reading

Posted in Angie, Tussengerecht | Comments Off on Coquille met sjalot-truffel dressing, risotto en gekarameliseerde pastinaak

Rouleau van scharrel kip

Ingrediënten: 1 kg  kippendijen zonder bot 2 takjes dragon (fijn gesneden) 2 el gemengde noten Truffel salsa 2 el room 1 eiwit 4 grote kipfilets 300 gr gesneden gedroogde ham Farce Verwijder het vel en vet van de kippendijen en … Continue reading

Posted in Angie, Frans, Hoofdgerecht | Comments Off on Rouleau van scharrel kip

Pijnboompitten taartjes

Harde wenerdeeg Vulling     100 g suiker     100 g honing     1 mespuntje zout     120 ml room     1 ei     1 eidooier     180 g pijnboompitten Harde wenerdeeg Kluts het ei. Halveer het vanillestokje in de lengte … Continue reading

Posted in Angie, Dessert | Comments Off on Pijnboompitten taartjes