Monthly Archives: december 2011

Hertenrugfilet met diverse groenten

Hertfilets schoonmaken. Vacumeren. 14 min garen op 64 graden, daarna kort aanbakken. En direct serveren. Witlof: halve stronkjes witlof Vocht v.e. ½ sinaasappel 2          gr         zout 3          gr         suiker Vacumeren. 25min garen in kokend water Wortel/komijn … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Infini Valkenburg, Inifini Valkenburg | Comments Off on Hertenrugfilet met diverse groenten

Kwartel Torentjes rode biet, appel, balkenbrij en jus van gember

Ingrediënten: (28 personen 14     st                     kwartel 250   gram                olie 5                               steranijs 1       teen                 knoflook 10                             korianderkorrels 2                               laurierblad Frisee, plukken Rode biet: 8       stuks               rode biet 8       stuks               jona gold 1       sjalot 50     gram                bouillon Kwartel … Continue reading

Posted in Inifini Valkenburg, Voorgerecht | Comments Off on Kwartel Torentjes rode biet, appel, balkenbrij en jus van gember