-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- februari 2025
- januari 2025
- november 2024
- oktober 2024
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De kleine Graaf Mathijs
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Latinos
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Mes Amis
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Author Archives: Cor Pauwels
Tonijn tartaar – acevichado saus – cassave cracker
Tonijn in mooie blokjes snijden en aanmaken met olijfolie, peper en zout. Acevichado saus:
Posted in Latinos, Voorgerecht
Comments Off on Tonijn tartaar – acevichado saus – cassave cracker
Hamachi crudo – komkommer bouillon – gefrituurde sjalot – avocado
Hamachi fileren. De lendes in mooie dunnen plakken snijden om rauw te serveren. Komkommer bouillon: Avocado:Avocado goed prakken met een vork en op smaak brengen met zout.Kohlrabi:Julienne snijden en op zoetzuur zetten
Posted in Latinos, Voorgerecht
Comments Off on Hamachi crudo – komkommer bouillon – gefrituurde sjalot – avocado
Zarzuela (Spaanse vissoep) – parmezaan bolletjes
Albondigas saus (basis voor vissoep) Serveren: gewenste vis garen in de soep, parmezaan bolletjes frituren tot goudbruin
Posted in Latinos, Spaans, Tussengerecht, Voorgerecht
Comments Off on Zarzuela (Spaanse vissoep) – parmezaan bolletjes
Lamsbout – eigen jus – bulgursalade
ingrediënten
Posted in Hoofdgerecht, Latinos
Comments Off on Lamsbout – eigen jus – bulgursalade
Zeebaars Peruaanse stijl – sudado saus
Zeebaars op de huid insmeren met een mengsel van olijfolie en aji amarillo. Garen in de oven tot de gewenste garing. Huid afgrillen onder de broiler of met de brander. Ingrediënten Sudado saus (voor 20 liter)
Posted in Hoofdgerecht, Latinos
Comments Off on Zeebaars Peruaanse stijl – sudado saus
Baskische ‘burnt’ cheesecake
Ingrediënten
Kreeft gerecht
Rouleau van Kreeft Court-bouillon: Is voor 10 liter Maak de groenten schoon en snijd ze fijn. Niet in grove stukken zoals bij de klassieke bouillons want die staan heel lang op. Fijn is hier beter omdat je zo sneller de … Continue reading
Posted in Mes Amis, Tussengerecht
Comments Off on Kreeft gerecht
Mechelse Koekoek met Dragon
Snijd 500 gram koekoek in kleine blokjes en vries licht aan. Halveer de overige koekoek horizontaal en leg tussen blaadjes slagersfolie. Sla met de vleeshamer de filet tot een 0,5 cm dikte. Mak de werkbank licht vochtig en rol 5 … Continue reading
Posted in Mes Amis, Tussengerecht
Comments Off on Mechelse Koekoek met Dragon
Foie Gras met banaan, knoflookcreme en chips van banaan
Bananen zwarte boon en knoflook creme Haal de bananen uit de schil. Leg ze op een ovenplaatje bekleed met bakpapier en marineer ze met de zwarte boon pasta. Rooster de bananen 20 minuten in de oven op 180 graden. Draai … Continue reading
Posted in Mes Amis, Tussengerecht
Comments Off on Foie Gras met banaan, knoflookcreme en chips van banaan