-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- november 2024
- oktober 2024
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De kleine Graaf Mathijs
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Monthly Archives: november 2019
Limburgse Zure Zult
Traditioneel gerecht van varkenskop. Ingrediënten: 2 kg kinnebakspek 0,750kg ijsbeentjes 1,7 kg spareribs 2,2 kg speenvarkenkop 1,2 kg varkenslever ¾ bol nootmuskaat 15 gram fijn gemalen peper 6 gram foeli garnalen 50 gram zout 700 gram blanke azijn 1 hand … Continue reading
Posted in Amuse, Nieuw Ehrenstein
Leave a comment
Gebakken st Jacobs mosselen van knolselderij
Ingrediënten: 1 knolselderij Olijfolie en grof zeezout 500 gram risotto rijst (wassen) 0,7 liter groenten bouillon 5 kruidnagels 2 laurierbladeren 1 gesnipperde sjalot 150 gram Parmezaanse kaas Groenten bouillon, koksroom, roomboter 20 gram gedroogde bospaddestoelen (weken laten in 50 gram … Continue reading
Posted in Nieuw Ehrenstein, Tussengerecht, Voorgerecht
Leave a comment
Gemarineerde Skrei(schelvis) met tonka bonen mayonaise
Gemarineerde skrei of schelvis Ingrediënten: 30 x30 gram skrei medaillons 1 dl olijfolie (extra vergine) 1 dl sushi azijn 2 stuks limoen (rasp en sap Fijn zeezout en peper uit de molen Bereiding: Meng de olie met de sushi azijn … Continue reading
Posted in Nieuw Ehrenstein, Tussengerecht, Voorgerecht
Leave a comment
Eendenborst met bietjes popcorn en zalf van mais
Ingrediënten: 5 stuks Eendenborstfilet Fijn zeezout en peper uit de molen Bereiding: Maak de eendenborsten schoon en verwijder het overtollig vet. Laat een laagje vet van ongeveer 5 mm zitten Snijd het vet kruislings in maar niet in het vlees … Continue reading
Posted in Hoofdgerecht, Nieuw Ehrenstein
Leave a comment
Mousse van mango met witte chocolade en rozemarijnsiroop
Ingrediënten: 750 gram mango puree 150 gram suiker 7,5 dl room 18 gram Gelatineblaadjes Bereiding: De gelatineblaadjes weken in koud water De helft van de puree met de suiker opkoken Laat iets afkoelen en los hierin de uitgeknepen gelatine op … Continue reading
Posted in Dessert, Nieuw Ehrenstein
Comments Off on Mousse van mango met witte chocolade en rozemarijnsiroop