Monthly Archives: september 2022

Tartaar van tonijn met Zeeuwse creuse, komkommer, zeekraal en passievrucht

Tonijn tartaar 50 gr tonijnfilet sachimi kwaliteit 1/5 rasp van limoen Beetje soyasauce 1 eetlepel olijfolie Sap van 1 oesters Beetje ketjup Peper/zout/koriander Komkommer 1/5 komkommer Sushi azijn p/z Passievruchtengel (voor 10 pers) 2 dl passievruchtpuree 2 gr agar agar … Continue reading

Posted in Restaurant Gaar, Voorgerecht | Comments Off on Tartaar van tonijn met Zeeuwse creuse, komkommer, zeekraal en passievrucht

Krokante hartzwezerik met biologische oesterzwammen, paddenstoelensaus

per persoon +/- 75 gr rauwe hartzwezerik Spoel de zwezerik in ruim koud water. Zet de zwezerik op met licht gezouten water, breng het aan de kook, en haal hem dan van het vuur en laat hem hier in afkoelen. … Continue reading

Posted in Restaurant Gaar, Tussengerecht | Comments Off on Krokante hartzwezerik met biologische oesterzwammen, paddenstoelensaus

3 bereidingen van Anjouduif, witlof, polenta en vadouvanjus

1 mooie Anjouduif royal per persoon De duif schoonmaken ( nek verwijderen, poten en vleugels netjes verwijderen, en dan voorzichtig de ingewanden verwijderen (de lever bewaren) ) Poten en vleugels konfijten in ganzenvet op een temperatuur van +/- 75/80 gr … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Restaurant Gaar | Comments Off on 3 bereidingen van Anjouduif, witlof, polenta en vadouvanjus