-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Monthly Archives: mei 2024
Aardbei, rabarber in botermelk, karnemelk sorbet
Aarbeibouillon: aardbeien in zeef hangen boven een pan met kokend water en volledig afdekken. De pan laten trekken op laag vuur, het vocht en de smaak van de aarbeien trekt er nu uit. Rabarbercompote: Rabarber in zijn geheel garen in … Continue reading
Posted in Dessert, Rura Roermond
Comments Off on Aardbei, rabarber in botermelk, karnemelk sorbet
Kalf met asperge, doperwten, tuinbonen en lamsoor
Kalf schoonmaken en vliezen, Kalf inrollen. Garen in Roner/stoomoven tot 52 graden kerntemperatuur. Daarna aanbakken. Doperwten doppen. Tuinbonen doppen, asperges schoonmaken Lamsoor plukken. Morilles snijden: Borstel morilles, verwijder het einde van de steel, snijd ze door (de grote in 3-en), … Continue reading
Posted in Hoofdgerecht, Rura Roermond
Comments Off on Kalf met asperge, doperwten, tuinbonen en lamsoor
Sashimi van Makreel met radijs pepesan
Makreel fileren 3 stuks, 2 stuks pekelen met 150gr suiker en 150 gr zout en limoenrasp dit minimaal 20 minuten pekelen en dan afspoelen. Meat radisch. 3 grote makrelen schoongemaakt ca 500 gr vis. Pepesan Ingrediënten : Maken van Boemboe, … Continue reading
Posted in Rura Roermond, Voorgerecht
Comments Off on Sashimi van Makreel met radijs pepesan
Amuse Creme van witte bonen met antiboise van tomaat/schuim van parmezaan/stikstof rotsen van tomaat
Tomaat rots: Tomaten water (ingevroren en gezeefde tomaten) Met olijfolie en zout, sushi, azijn opmonteren met staafmixer. Dit in kidde doen met stikstof gas erop. Dan in een Thermo bak met stikstof spuiten en eruit halen. Witte bonen creme: 1 … Continue reading
Posted in Amuse, Rura Roermond
Comments Off on Amuse Creme van witte bonen met antiboise van tomaat/schuim van parmezaan/stikstof rotsen van tomaat