Monthly Archives: januari 2024

Gillardeau oesters met vinaigrette van passievrucht, bloemkoolhart, dille olie en luchtig gerookt bloemkoolschuim

Ingrediënten: Bereidingswijze: Voor de afwerking:

Posted in Damianz Jeroen van Gansewinkel, Voorgerecht | Comments Off on Gillardeau oesters met vinaigrette van passievrucht, bloemkoolhart, dille olie en luchtig gerookt bloemkoolschuim

Duif in bladerdeeg gebakken met knolserderijpuree, gebakken gekarameliseerde witlof, postelein salade en saus van rode wijn en port

Ingredienten: Voor de saus: Bereidingswijze:

Posted in Damianz Jeroen van Gansewinkel, Hoofdgerecht | Comments Off on Duif in bladerdeeg gebakken met knolserderijpuree, gebakken gekarameliseerde witlof, postelein salade en saus van rode wijn en port

Gekarameliseerde ananas met pure chocolade mousse, krokante chocolade, specerijen tuille em sabayon

Ingrediënten: Bereidingswijze: Chocolade mousse: Ananas: Tuillebeslag: Krokante choclade: Sabayon: Voor de afwerking:

Posted in Damianz Jeroen van Gansewinkel, Dessert | Comments Off on Gekarameliseerde ananas met pure chocolade mousse, krokante chocolade, specerijen tuille em sabayon