Monthly Archives: september 2012

Zalmtartaar met krokante gamba op ciabattabrood in roomsaus

Ingrediënten: Ca. 100 gr zalmfile per persoon Bieslook Peterselie Ciabatta brood (wit) Parmezaanse kaas (geraspt) Gamba’s Filodeeg Room Citroen Olijfolie Knoflook (eventueel op de ciabatta) Pezo (peper zout)  Bereidingswijze: Snij de zalm helemaal fijn tot een mooie gehaktmassa, Meng de … Continue reading

Posted in Frans, Italiaans, Vivendum Dilsen-Stokkem, Voorgerecht | Leave a comment

Coquille op 2 manieren met gemarineerde watermeloen, quinoa, crème van tonijn en ketjap-olie.

Coquille’s Snij een coquille in dunnen plakjes, de andere coquille bakken in boter. Watermeloen Snij 1cm dikke plakken van de watermeloen en steek daar weer ronde plakken uit van ca. 60mm rond. 1 per persoon Snij 2cm dikke plakken van … Continue reading

Posted in Frans, Italiaans, Jerome, Voorgerecht | Leave a comment