Monthly Archives: november 2016

Fougasse

Witte bloem, olijf olie, 2 eetlepels droge of verse gist, zee zout, suiker, heet water, rozemarijn. Zorg dat het brood rijst, maak het weer plat, snij het in en rol het uit, decoreer het brood met rozemarijn en laat het … Continue reading

Posted in Amuse, Frans, Le Courage Maastricht | Leave a comment

Langzame geroosterde kabeljauwfilet

Langzamer geroosterde kabeljauwfilet met miso en mirin, sesam soya dressing, gemarineerde bloemkool, bloemkool puree, zoetzure komkommer 75g kabeljauw per persoon Miso, Mirin, soya saus, sesam, bloemkool, mosterd vinaigrette bloemkoolroosjes voor puree, komkommer, suiker, witte wijnazijn, saladeblaadjes, wasabe, room, peper. Snij de kabeljauw in … Continue reading

Posted in Frans, Le Courage Maastricht, Voorgerecht | Leave a comment

Risotto van Alkmaarse gort, pompoen, parmezaan en tuin kruiden Fazant, brioche toast, sjalot en sherry

Ingrediënten: Risotto van Alkmaarse gort, Pearl Barley, Leeks, Olive oil or butter, Pumpkin, Vegetable stock, Parmesan, Herbs, Wild duck, Thyme, Brioche toast, Shallots, Sherry, Stroop Scorch the duck to burn off any existing feathers, fill with sea salt and thyme … Continue reading

Posted in Frans, Le Courage Maastricht, Tussengerecht | Leave a comment

Ierse organische ossenhaas

Ingrediënten Irish Beef Fillet, Celery, Truffle potatoes, Girolles, Jerusalem artichokes, Spring onions, Thyme, basic veal sauce, Black pepper Trim the Beef fillet and tie whole or cut into steaks approx. 130g per person Seal the beef in a very hot pan … Continue reading

Posted in Frans, Hoofdgerecht, Le Courage Maastricht | Leave a comment

Chocola Chocolate

Ingrediënten: 100g     walnuts 170g      dark chocolate 115g        butter 200g      sugar 2            eggs 115g        flour ¼ tsp    Baking powder 40g        raisins Melt the butter and chocolate in a bain-marie, Whisk the sugar and eggs, Add the Flour, making powder to the sugar egg … Continue reading

Posted in Geen categorie | Leave a comment