Monthly Archives: april 2012

Chocolade Souffle

Ingrediënten Nagerecht voor 2 personen 75 g pure chocolade 1 ½ dl melk 5 g maïzena 10 g bloem 2 eieren, gescheiden dooiers en eiwitten 50 g suiker 35 ml room boter (extra nodig 2 soufflé bakjes) Bereidingswijze Verwarm de … Continue reading

Posted in Dessert, Frans, Le Trois Seaux | Leave a comment

Zeewolf met ras el hanout, couscous en gefrituurde zoete aardappel

Ingredienten 400 gr couscous l kippebouillon 50 gr olijven 40 gr. ansjovis ½ paprika gegrild en van vel ontdaan peterselie platte 2 eetl. Knoflookolie Breng de bouillon aan de kook en doe de couscous in een grote kom. Voeg de … Continue reading

Posted in Arabisch, Hoofdgerecht, Le Trois Seaux | Leave a comment

THAISE KOKOS met scampi

Ingredienten  ½ l kipbouillon . 100 gr scampi“s . 200 ml kokosmelk . 1 eetl koriander . 2 eetl vissaus, nampla . 3 plakjes laos . 2 teentjes knoflook . 4 limoenblaadjes . 1 citroengras . Champignons . 1 sjalot … Continue reading

Posted in Le Trois Seaux, Voorgerecht | Leave a comment

Dicht geschroeide zalm met sechuanpeper

Ingredienten: 500 gr verse zalm 1 snuf suiker 2 eetl sechuan peper gekneusd 1 dl sesamolie ½ dl soyasaus 1 eetl zeezout uit de molen 1 eetlepel sesamzaadjes De rugfilet van de zalm met een breedte van 3 cm in … Continue reading

Posted in Amuse, Le Trois Seaux, Voorgerecht | Tagged | Leave a comment