Monthly Archives: oktober 2010

Eendenborst met gedroogde tomaten en salade

Ingrediënten Eendenborst Peper en zeezout Rucola Rode ui Raketsla Venkel Tomaat   Rozemarijn en laurierblad Tijm Olijfolie en Balsamico Voor de garnering rode ingekookte wijn, ca. halve liter rode wijn met ca. 100 gram suiker in laten koken tot hij … Continue reading

Posted in Frans, Hoofdgerecht, Tussengerecht, Voorgerecht | Leave a comment

Crostini met tomaat en basilicum

Ingrediënten: Kleine mini tomaatjes (cherry prunella etc.) Casinobrood Basilicum Knoflook Balsamico Olijfolie Peper en zout Parmazaanse kaas, Pedano Zet de oven op 180 graden. Snij de korsten van het casinobrood. Snij het brood in reepjes of driehoekjes. Leg ze in … Continue reading

Posted in Amuse, Pasta & Vino Beek | Leave a comment

Spaghetti aioli

Ingrediënten 500 gram spaghetti, naar behoefte 11/2 a 2dl olijfolie 4 a 5 teentjes knoflook in kleine blokjes snijden 1 rode peper of gedroogde peper ca 3 kleine pepers (voor 2 personen) klein maken 1/2 bosje peterselie zout en peper … Continue reading

Posted in Italiaans, Tussengerecht, Voorgerecht | Comments Off on Spaghetti aioli