Crostini met tomaat en basilicum

Ingrediënten:

  • Kleine mini tomaatjes (cherry prunella etc.)
  • Casinobrood
  • Basilicum
  • Knoflook
  • Balsamico
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Parmazaanse kaas, Pedano

Zet de oven op 180 graden. Snij de korsten van het casinobrood. Snij het brood in reepjes of driehoekjes. Leg ze in een ovenslee of schaal en besprenkel ze rijkelijk met olijfolie.

Zet de slee met het brood ca. 8 minuten in de oven. Laat de crostini’s  krokant lichtbruin tot bruin worden. Wrijf de crostini’s in met knoflook.

Snij de tomaatjes klein in stukjes van ca 10 mm. Snij de basilicum klein (grof). Meng alles in een kom en voeg olijfolie, balsamico, peper en zout toe.

Verdeel het mengsel over de crostini’s en voeg eventueel fijn geraspte Parmezaanse kaas toe.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Pasta & Vino Beek. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *