Monthly Archives: september 2017

Trifle met witte chocolademousse, basilicumroomijs en mintcrème, crumble van Bastogne koek, bosvruchtencompote en verse aardbeien

Benodigdheden: Witte chocolade mousse: 200 gram witte chocolade 4 eiwitten 150 gram suiker 50 gram rum 4 blaadjes gelatine 3,5 dl geslagen room Bosvruchten compote:  300 gram bosvruchten  200 gram suiker  2 blaadjes gelatine Basilicum roomijs: ½ bos basilicum, 2,5 … Continue reading

Posted in Dessert, Twines | Leave a comment

Lauwwarm taartje gevuld met bloemkool met een truffeldressing en gebraden kalfslende

Benodigdheden:      1,5 kg kalfslende Taartje bloemkool: 1 plakje bladerdeeg p.p. 200 gram room, 3 eieren 1 theelepel truffelsalsa  250 gram  bloemkoolroosjes, geblancheerd Truffeldressing: 2dl sterke gevogeltebouillon 1 eetlepel truffelsalsa, truffelolie 1,5 dl olijfolie Bloemkool crème: 250 gram bloemkool 3 dl … Continue reading

Posted in Indonesisch, Twines | Comments Off on Lauwwarm taartje gevuld met bloemkool met een truffeldressing en gebraden kalfslende

Op de huid gebakken zeebrasem met een ravioli gevuld met knolselderij, appelcompote en een notenschuim

Benodigdheden: 1 kg zeebrasemfilet 2 rondjes knolselderij geblancheerd p.p. Pastadeeg:  350 gram bloem 3 eieren ¼ dl olijfolie, snufje zout Appelcompote: 5 golden zoetzure appels 50 gram suiker, borrelglas citroenlikeur Raviolivulling: 300 gram pangafilet 150 gram room, 1 ei 350 … Continue reading

Posted in Twines, Voorgerecht | Comments Off on Op de huid gebakken zeebrasem met een ravioli gevuld met knolselderij, appelcompote en een notenschuim