Monthly Archives: september 2023

Lamsfilet met grove ratatouille, gebakken pomme parisienne en lavas

Per persoon +/-  125 gr mooi gerijpt lamsfilet Leg het lam zeker een half uur uit de koeling. Evt wat vet eraf snijden. p/z en eerst in hete olie bakken en op het einde een klont boter toevoegen. En ook … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Restaurant Gaar | Comments Off on Lamsfilet met grove ratatouille, gebakken pomme parisienne en lavas

Vishamburger van scampi’s en zeebaars, chili tomatenglace en waterkers salade

Vishamburger Cutter de basilicum,gember,knoflook,pepertje, soya en rijstazijn fijn. Haal het uit de keukenmachine. Snij de dourade zonder vel in mooi kleine blokjes Zo ook de scampi’s. Doe de helft  van de dourade en de scampi’s in de keukenmachine en mix … Continue reading

Posted in Restaurant Gaar, Tussengerecht | Comments Off on Vishamburger van scampi’s en zeebaars, chili tomatenglace en waterkers salade

Runder Steak Tartaar met piccalilly en speigelei van kwartel

Picccalilly Bereidingswijze: Evt  opsmaak brengen met savoie mosterd of een beetje mayonaise Sauce Tartaar Bereidingswijze: Alles samen mengen, en proeven!! Tartaar Per persoon +/_ 50 gr mooi rund vlees ( in dit geval diamanthaas) Snij het vlees in mooi kleine … Continue reading

Posted in Restaurant Gaar, Voorgerecht | Comments Off on Runder Steak Tartaar met piccalilly en speigelei van kwartel