-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- oktober 2024
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Monthly Archives: augustus 2011
Gegrilde visfilet (of kipfile) met mango rustend op een bedje van rijstpasta
Ingredienten: rijstpasta (verkrijgbaar bij super) Rijpe mango, helft in blokjes en de andere helft in reepjes snijden) Vis filet zeebaars, red snapper etc Verse kruiden, selderij, koriander, mint, rode peper schuinsnijden. Citroengras, limeblaadjes Bloem olijfolie, sesamolie Gember in reepjes snijden … Continue reading
Posted in Hoofdgerecht, Indonesisch, Surabaya Heerlen
Comments Off on Gegrilde visfilet (of kipfile) met mango rustend op een bedje van rijstpasta
Tarte tatin van ananas met vanille-ijs
Ingredienten: 1 kleine ananas en peper 50 ongezouten boter 50 gr suiker 1 pakje bladerdeeg Vanille-ijs Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180°, Schil de ananas en snij er vier plakken van een cm dik van Bestrooi de ananas met … Continue reading
Posted in Dessert, Frans, Sapere Genoelselderen
Comments Off on Tarte tatin van ananas met vanille-ijs
Livarlendefilet met spek en rozemarijn uit de oven, groentjes en aardappeltje uit de oven
Bereidingswijze: Bio aardappeltjes in partjes verdelen en afkoken Daarna in een ovenschaal, grof zeezout, rozemarijn en olijfolie erover heen en mooi afbakken in de oven Groentjes naar keuze Livarlende is het kloostervarken uit Echt, een ouderwets stukje varkensvlees. De varkens … Continue reading
Posted in Hoofdgerecht, Sapere Genoelselderen
Comments Off on Livarlendefilet met spek en rozemarijn uit de oven, groentjes en aardappeltje uit de oven
Wilde zalm met zeekraal, gepocheerd eitje, grijze garnalen en hollandaisesaus
Bereiding: Wilde zalm schoonmaken van het vel, zorg dat alle donkere vetranden weggesneden worden, dat is het vette stuk van de vis waarin zich alle verontreinigingen van de zee (pcb’s enz.) hechten. Zeekraal blancheren en koud spoelen Gepocheerd eitje Pak … Continue reading
Posted in Sapere Genoelselderen, Voorgerecht
Leave a comment