Bereidingswijze:
Bio aardappeltjes in partjes verdelen en afkoken
Daarna in een ovenschaal, grof zeezout, rozemarijn en olijfolie erover heen en mooi afbakken in de oven
Groentjes naar keuze
Livarlende is het kloostervarken uit Echt, een ouderwets stukje varkensvlees. De varkens krijgen goede voeding, leven buiten in de modder en in de stallen ligt stro. Genoeg bewegingsvrijheid.
Lendefilet aanbakken in de pan in een beetje olie(niet teveel olie anders krijg je sudderlappen!)
Dan doe je in een grote stoofpan een bodem van een potje fond(gevogelte) en legt de lendefilets hierin, daarboven op een takje rozemarijn en dun gesneden gerookt spek van het kloostervarken, dan nog 15 tot 20 minuten in de oven afhankelijk van de grootte van het stuk
De fond uit de pan in een klein pannetje schenken en afmaken met boter en room, de rozemarijn heel kleinsnijden en erbij doen