-
Recentste berichten
Recente reacties
Archief
- november 2024
- oktober 2024
- september 2024
- juli 2024
- mei 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- januari 2023
- november 2022
- oktober 2022
- september 2022
- juni 2022
- mei 2022
- maart 2022
- februari 2022
- november 2021
- juli 2020
- februari 2020
- januari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juni 2019
- april 2019
- maart 2019
- februari 2019
- januari 2019
- december 2018
- oktober 2018
- september 2018
- juni 2018
- april 2018
- februari 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- juni 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
- februari 2017
- januari 2017
- december 2016
- november 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juni 2016
- april 2016
- maart 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- februari 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- juli 2014
- maart 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maart 2013
- januari 2013
- november 2012
- oktober 2012
- september 2012
- juli 2012
- juni 2012
- april 2012
- maart 2012
- februari 2012
- januari 2012
- december 2011
- november 2011
- oktober 2011
- september 2011
- augustus 2011
- juni 2011
- mei 2011
- april 2011
- februari 2011
- januari 2011
- december 2010
- november 2010
- oktober 2010
- september 2010
Categorieën
- Amuse
- Angie
- Arabisch
- Au Nom De Dieu
- Auberge de Rousch Heerlen
- Bienvenue Maaseik
- Brasserie de Passie
- ByTaste
- Chique
- Convives Voerendaal
- Cor's receptenboekje
- Cucina Del Mondo
- Damianz Jeroen van Gansewinkel
- De kleine Graaf Mathijs
- De Loteling
- Dessert
- Eten bij Michel’Nuth
- Frans
- Friandises
- Frunk
- Geen categorie
- Grand cafe Neubourg
- Grieks
- Harbour Club
- Haselderhof
- Het Gerecht
- Het nieuwe pakhuis
- Hof den Draeck
- Holsterhof
- Hoofdgerecht
- Indonesisch
- Infini
- Infini Valkenburg
- Inifini Valkenburg
- Italiaans
- Jerome
- Kasteeltje Eyckholt
- Kookpodium
- L’atelier Gulpen
- Lady'snight
- Le Courage Maastricht
- Le Trois Seaux
- Les Trois Seaux Maastricht
- Makro Nuth
- Manjefiek
- Mathijs
- Menu Zwamburg
- Mergelhoekje Valkenburg
- Nieuw Ehrenstein
- Olympia Hoensbroek
- One Roermond
- Onglet
- Pasta & Vino Beek
- Pastory Cadier en Keer
- Prix de Rome
- Rantree
- Rantree
- Recepten per Restaurant
- Restaurant Gaar
- Rura Roermond
- Sapere Genoelselderen
- Silvesters Sittard
- Sjalotte
- Sligro
- Sofa
- Spaans
- Surabaya Heerlen
- Tapas
- Trattoria Senzo Nome
- Tussengerecht
- Twines
- Vanille
- Vivendum Dilsen-Stokkem
- Voorgerecht
Agenda
Bezoekersteller
Monthly Archives: februari 2017
Zeebaars en coquilles met kerrie, krokante groentjes en een frisse salade
Verschillende groentjes: 3 bospeen 1 gele wortel 1 paarse wortel witlof radijs komkommer Frisee sla ½ krop Rucola Veldsla Kerrie ca 10 gram of op gevoel Scheutje gembersiroop Mayonaise Olie Hoijblanca ½ gesnipperd uitje Bereiding: Portioneer de zeebaars op 80 … Continue reading
Posted in Kasteeltje Eyckholt, Voorgerecht
Comments Off on Zeebaars en coquilles met kerrie, krokante groentjes en een frisse salade
Ravioli gevuld met gamba’s, shiitake en rozemarijn botersaus
Ingrediënten: 1 Gamba per persoon 3 shiitake per persoon Rozemarijn Water Citroensap Boter Peper en zout Parmazaanse kaas Raviolideeg: 400 gr. Bloem 100 gr. Eidooiers 2 eieren 30 cc olie Theelepel zout 50 gr. Water Alle ingrediënten voor het ravioli … Continue reading
Posted in Kasteeltje Eyckholt, Tussengerecht
Leave a comment
Rijstvelbuideltje gevuld met zeewolf, scampi en groenten op een spiegel van peterseliesaus
Ingrediënten: 1 scampi per buideltje zeewolffilet in stukjes gesneden prei wortel knolselderij rijstvellen vis fond crème fraiche laurier peterselie ui knoflook Gekonfijte aardappelen: Aardappelen goed wassen. Vul de ketel met zonnebloemolie tot dat de aardappelen net onder staan. Knoflook, tijm, … Continue reading
Posted in Hoofdgerecht, Kasteeltje Eyckholt
Leave a comment
Ananas, ananassoepje met rum, peperkoekijs, warme espuma van kokos
Ananassoepje met rum: 1 verse ananas 200 gr. suiker 1 liter water 1 vanillestokje opengesneden 50 gr. rum De ananas schillen, de kern eruit snijden. Snijd de ananas in plakken van 2 cm dik en steek deze met een ronde … Continue reading
Posted in Dessert, Kasteeltje Eyckholt
Leave a comment
Mondvermaakjes Zeeuwse oester | mousse van zalm | bitterbal van kabeljauw brandade | gel van appel
Mousse van zalm 500 gram zalmfilet 200 gram visbouillon 3 blaadjes gelatine 200 gram slagroom lobbig geklopt 1 citroen het sap ervan 150 gram eiwit Bereidingswijze: Snijd de zalmfilet in kleine stukken en gaar deze voor 5 minute in de … Continue reading
Posted in Amuse, Kasteeltje Eyckholt, Voorgerecht
Leave a comment
Houtduif pastinaakcrème | dim sum van gemarineerde bieten | pastinaakchipjes
Pastinaak creme 400 gram pastinaak 1 liter kippenbouillon 1 takje tijm 1 knoflookteentje 100 gram slagroom Bereidingswijze: Schil de pastinaak en snijd in stukjes en gaar deze in de bouillon met tijm en knoflook. Kook dit helemaal gaar. Giet het … Continue reading
Posted in Kasteeltje Eyckholt, Tussengerecht, Voorgerecht
Leave a comment
Nieuw Zeelands Hertenfilet rode kool stamppot | paddenstoelencake | jus van porto
Cakeje van paddenstoel: 100 gr bloem 1 ei 120 gr gemengde paddenstoelen 100 gr roomboter ½ teentje knoflook Zout naar smaak Bereidingswijze: -Zorg dat de roomboter op kamer tempratuur is en klop dit los in de mixer. – doe … Continue reading
Posted in Hoofdgerecht, Kasteeltje Eyckholt
Comments Off on Nieuw Zeelands Hertenfilet rode kool stamppot | paddenstoelencake | jus van porto
Parfait van speculaas walnoten crumble | koffiegel | caramel | mousse van witte chocolade
Parfait van speculaas Ingrediënten: 150 gram speculaas 130 gram eigeel 100 gram suiker 50 gram vanille suiker 100 gram appelsap 3 blaadje gelatine 400 gram slagroom lobbig geklopt 2 el speculaaskruiden Bereidingswijze: Speculaas crumbelen (niet te fijn) Eigeel, suikers, appelsap … Continue reading