Pastinaak creme
- 400 gram pastinaak
- 1 liter kippenbouillon
- 1 takje tijm
- 1 knoflookteentje
- 100 gram slagroom
Bereidingswijze:
- Schil de pastinaak en snijd in stukjes en gaar deze in de bouillon met tijm en knoflook.
- Kook dit helemaal gaar.
- Giet het vocht weg, en voeg de slagroom toe en draai dit fijn in de thermomix.
Dim sum van rode bieten:
- 300 gram rode bieten in fijne brunoise
- 200 gram rode kookwijn
- 40 gram suiker
- 100 gram water
- 1 laurierblaadje
- 16 wonton vellen
Bereidingswijze:
- Gaar de bieten in de wijn met suiker, water en laurierblaadjes.
- Strijk de wonton in met eigeel en vul met een koffielepel de wonton. En frituur deze met de doorgifte krokant.
Pastinaak chips:
- 1 pastinaak
Bereidingswijze:
-Schil de pastinaak en snijd deze op de snijmachine op stad 2. Frituur deze tot chipjes.