Monthly Archives: maart 2014

Tonijnsalade met Tarziki ijs

Ingrediënten: Tonijn 1 stuks Limoenen citroenzestes suikerwater 1/1 komkommer 1 stuk bogragecress (facultatief) oysterleaves Ingrediënten tzaziki-ijs: Komkommer 2 stuks Pompelmoes Procrema 160 gr Dextrose 100 gr Look Chilipeper Pezo sap van 3 citroenen Yoghurt 500 gr Melk 1 liter Bieslook … Continue reading

Posted in Voorgerecht | Leave a comment

INGEPAKTE SALADE MET HAM EN KRUIDEN SALADE

  RECEPTUUR LAMSHAM OF PARMA HAM OF SERANOHAM:  4                 gedroogde en geweekte tomaatjes  2                 verse tomaten in blokjes gesneden  4                 kleine augurkjes  1       tn        verse knoflook zeer fijn gesneden 50      gr       groene en zwarte olijven in ringentjes gesneden  1                 sjalotje, … Continue reading

Posted in Kookpodium, Voorgerecht | Leave a comment

Mousse van zure room met basilicum en amarettosaus

RECEPTUUR MOUSSE: 225     gr       magere kwark 250     ml      crème fraiche (Light)   2      bl       gelatine   2      el       witte basterdsuiker   2      el       gesneden basilicum   4      el       pijnboompitjes RECEPTUUR GARNERING: 100     ml      aardbeienpuree   … Continue reading

Posted in Dessert, Kookpodium | Leave a comment