Monthly Archives: juni 2018

Vitello tonado anders dan normaal!

500 gr verse tonijn. (plat slaan) 500 gr gegaarde kalfssukade 2 el truffeltapenade Peper en zout Olijfolie 2 komkommers Bosui Sushi-azijn 2 tomaten (zonder pitjes in reepjes)      Kruiden en rucola Truffeldressing 4 sjalotten 2 el bruine suiker Scheutje … Continue reading

Posted in Angie, Voorgerecht | Leave a comment

Doradefilet met rellish van paprika en spinazie

Paprika Rellish 6 punt paprika’s (in fijne blokjes gesneden) 1 teentje knoflook 1 tl fijn gehakte gember 1 sjalot, fijn gesnipperd Olijfolie Peper en zout Scheutje gembersiroop Sushi-azijn Mespuntje kaneel Gerookte amandelen in kleine stukjes Verhit een beetje olijfolie in … Continue reading

Posted in Angie, Tussengerecht | Leave a comment

Surf (Kreeft) en Turf (Piepkuiken)

Kreeften kort op de hete BBQ Kreeften in kokend water 2 minuten koken, daarna halveren en schoonmaken. Kort met de vleeskant op de hete BBQ. Licht zouten. Groene asperges van de BBQ 3 asperges pp Olijfolie Peper en zout evt … Continue reading

Posted in Angie, Hoofdgerecht | Leave a comment

Rabarber crumble met vanille ijs

150 g bloem 75 g amandelpoeder 115 g boter 100 g rietsuiker een snufje zout Een ovenschotel voor het fruit 500 g rabarber 1 à 2 el honing 15 bollen zwarte peper Schil de rabarber niet, de crumble ziet er … Continue reading

Posted in Angie, Dessert | Leave a comment