Monthly Archives: mei 2025

Inktvis met tomaat

12-15 vastkokende aardappelenzout peper2 takjes rozemarijn en 2 takjes tijm3 teentjes knoflook waarvan 2 in schil en 1 fijn100ml olijfolie+ beetje om te bakken2eetl cabernet sauvignonazijn2eetl. Chardonnay azijn2 verse tomaten ontveld½ zoete ui4-6 kleine pijlstaartinktvisjes, schoongemaaktpeper uit de molen, fleur … Continue reading

Posted in Le Trois Seaux, Voorgerecht | Comments Off on Inktvis met tomaat

Rode mulfilet, ratatouille en basilicumolie

4 Personen 4 mulfilet½ courgette, fijne brunoise½ aubergine, fijne brunoise½ ui, fijne brunoise½ rode paprika, fijne brunoise1 knoflookteen gepeld en fijn gehakt1bos basilicum2dl olijfoliepeper zout Haal de basilicumblaadjes van de steel en houd 12 blaadjes apart. Blancheer de basilicumblaadjes en … Continue reading

Posted in Le Trois Seaux, Tussengerecht | Comments Off on Rode mulfilet, ratatouille en basilicumolie

Tarbot a al plancha

Ingrediënten vis (2 personen): Tarbot van 800-1000 g25 ml olijfolie25 ml water25 ml dragonazijn Bereidingswijze: Maak een vinaigrette van de olijfolie, azijn, water en een snuf zout. Besprenkel de tarbot aan beide kanten met de vinaigrette en grill deze vervolgens … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Le Trois Seaux | Comments Off on Tarbot a al plancha

Verbrande baskische cheesecake

Ingrediënten Boter voor de vorm800 g zachte kaas225 g basterdsuiker2 el bloem200 g zure room4 middelgrote eieren2 theel vanillesuiker Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 240 °C/220 °C hetelucht en zorg dat er voldoende ruimte is boven de middelste plank. … Continue reading

Posted in Dessert, Le Trois Seaux | Comments Off on Verbrande baskische cheesecake