Monthly Archives: oktober 2022

ARTINA AL TONNO CON UOVA E RUCOLA AL PARMESAN

TARTAAR TONIJN: 600 gr tonijnfilet(kleine blokjes gesneden) fijn gesneden sjalot Fijn gesneden chilipeper Olijfolie Citroensap Witte balsamico Zout/peper RUCOLA OLIE: Rucola sla Olijfolie Bereiding: Rucola sla klein snijden Kort blancheren Goed koud spoelen en op zeef met papier uit drukken … Continue reading

Posted in Trattoria Senzo Nome, Voorgerecht | Comments Off on ARTINA AL TONNO CON UOVA E RUCOLA AL PARMESAN

Lasagna funghi della grot con salsa di tartufo

Lasagna van grot champignons met schuimige truffelsaus lasagna: ingredienten pastavellen 3kg champignons dichte Fijngesneden tijm Fijngesneden rozemarijn 2 sjalotten fijn gesneden Brandy Knoflookolie 1 ltr Melk 300 gr bloem 250gr boter Bereiding: champignons snijden tijm rozemarijn snijden pastavellen afkoken circa … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Trattoria Senzo Nome, Tussengerecht | Comments Off on Lasagna funghi della grot con salsa di tartufo

FILETTO DI CERVO SUL CAVOLO ROSSO E SUO SUGO

10 X 130 gr hertenfilet Hertensaus Rodekool Haricots coupe HERTENSAUS: Ingredienten: 75 gr fijn  gesneden ui 75 gr fijn gesneden wortel Olijfolie 2 tenen fijn gesneden Knoflook 10 gr gesneden tijm 4dl rode port 4 dl rode wijn 1,5 liter … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Trattoria Senzo Nome | Comments Off on FILETTO DI CERVO SUL CAVOLO ROSSO E SUO SUGO

Tiramisu Trattoria Senzo Nome

Ingredienten: 500 gr mascarpone crème ( glad geroerd) 250gr slagroom + 50 gr suiker stijf geslagen 6 eidooiers + 100 gram suiker stijfgeslagen 6 eiwitten + 100 gram suiker stijfgeslagen 100 gr Marrakesh likeur 3 blaadjes gelatine voor likeur 45 … Continue reading

Posted in Dessert, Trattoria Senzo Nome | Comments Off on Tiramisu Trattoria Senzo Nome