Monthly Archives: februari 2012

Carpaccio van de muis Belge bleu Dry-aged

Ingredienten voor de dressing 1 eetlepel huisgemaakte mayonaise 1 eetlepel groene olijfolie 5 druppels sherryazijn 1 theelepeltje rietsuiker 1 mespuntje zachte mosterd 1 theelepel gembersiroop De carpaccio 300 gramMuis van rund of kalf (licht aangevroren) De garnering 60 gramparmezaanse kaas … Continue reading

Posted in Frans, Voorgerecht | Comments Off on Carpaccio van de muis Belge bleu Dry-aged

Spinaziesoep met friemelspek

Ingredienten: Verse spinazie, 1 ui, kippenbouillon, kookroom, peper en zout, crème fraiche gerookt spek. Spinazie schoonmaken en ontdoen van steeltjes en nerven. Opzetten met water en ui en aan de kook brengen. Kwartiertje laten doorkoken. Intussen spek in smalle reepjes … Continue reading

Posted in Het nieuwe pakhuis, Voorgerecht | Comments Off on Spinaziesoep met friemelspek