Monthly Archives: september 2016

Gebakken Bio eendenlever en saus van artisjok met crouton

10 plakken ganzenlever à 70 gram Lever licht meleren en in hete pan 2 minuten aan iedere kant aanbakken Saus van olijf en artisjok: 2 dl         jus de viande 1 st         sinaasappel 1 st         grote artisjok (brunoise) 10           st         taggiasche … Continue reading

Posted in Infini, Voorgerecht | Leave a comment

Risotto met kreeft en lavas

Ingrediënten: 5 kreeften 90 gr wortel 90 gr sjalot 90 gr knolselderij olijfolie 600 gr arborio rijst 1,5 dl droge witte wijn 1.5 l gevogeltebouillon 180 gr geraspte Parmezaanse kaas half bosje lavas 1,5 dl geslagen room Kook de kreeften … Continue reading

Posted in Infini, Tussengerecht | Leave a comment

Lamsfilet sous-vide met couscous en anijspaddenstoelflan

Filet: 10 st  melklamrugfilet Vacumeer de lamsfilet en marineer deze met marinade. Gaar de lamsfilet in de roner voor 14 min op 63 gr celsius Kleur de rol goudbruin en geef hem cuisson. Couscous: 400 gr couscous 1 rode ui … Continue reading

Posted in Hoofdgerecht, Infini, Inifini Valkenburg | Comments Off on Lamsfilet sous-vide met couscous en anijspaddenstoelflan

Mousse van chocolade met aardbei en zoete tomaat

Mousse: Ingredienten: 250 gr melk 510 gr chocolade puur 500 gr geslagen room Verwarm de melk tot aan het kookpunt en voeg de chocolade toe. Meng deze massa met behulp van een garde tot een homogene massa. Laat deze massa … Continue reading

Posted in Dessert, Inifini Valkenburg, Recepten per Restaurant | Leave a comment