THAISE KOKOS met scampi

Ingredienten 

  • ½ l kipbouillon
    . 100 gr scampi“s
    . 200 ml kokosmelk
    . 1 eetl koriander
    . 2 eetl vissaus, nampla
    . 3 plakjes laos
    . 2 teentjes knoflook
    . 4 limoenblaadjes
    . 1 citroengras
    . Champignons
    . 1 sjalot
    . Lenteui
    . 1 eetl suiker
    . 1 eetl gele thaise currypasta
    . 1 citroen

Voorbereiden

Scampi insnijden en darmkanaal verwijderen, Knoflook fijnpletten
Champignon, lenteui en sjalot fijnsnijden

Bouillon aan de kook brengen, laos, citroengras, sjalot, knoflook en citroenblad toevoegen en 15 – 20 minuten laten trekken. Voeg de currypasta toe met de kokos. Even laten doorkoken. Voeg de
scampi toe met de champignons, breng op smaak met de suiker, citroen en vissaus. Voeg als laatste de lenteui toe.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Le Trois Seaux, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *