Ingredienten
- ½ l kipbouillon
. 100 gr scampi“s
. 200 ml kokosmelk
. 1 eetl koriander
. 2 eetl vissaus, nampla
. 3 plakjes laos
. 2 teentjes knoflook
. 4 limoenblaadjes
. 1 citroengras
. Champignons
. 1 sjalot
. Lenteui
. 1 eetl suiker
. 1 eetl gele thaise currypasta
. 1 citroen
Voorbereiden
Scampi insnijden en darmkanaal verwijderen, Knoflook fijnpletten
Champignon, lenteui en sjalot fijnsnijden
Bouillon aan de kook brengen, laos, citroengras, sjalot, knoflook en citroenblad toevoegen en 15 – 20 minuten laten trekken. Voeg de currypasta toe met de kokos. Even laten doorkoken. Voeg de
scampi toe met de champignons, breng op smaak met de suiker, citroen en vissaus. Voeg als laatste de lenteui toe.