Brownie van chocolade met frambozen en vanilleijs

IMG_0881

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 2 eierdooiers
  • 100 gram bruine basterd
  • 100 gram roomboter
  • 100 gram pure chocolade
  • 50 gram bloem
  • 40 gram amandelpoeder
  • 500 gram vanille ijs
  • Munt
  • Poedersuiker

Voor garnering:

  • Rood fruit
  • frambozen
  • rode bessen

Meng voor de brownie de eieren met de eidooiers en de bruine suiker, Smelt op laag vuur de boter met de chocolade, laat niet te warm worden, Meng de gezeefde bloem met de gezeefde amandelpoeder en spatel dan alle ingrediënten luchtig onder elkaar. Verdeel de massa over de gewenste vormpjes en bak in een op 200◦C voorverwarmde oven in ca 10 minuten gaar.

Maak twee spiegeltjes van rood fruit coulis, Plaats de brownie op de rood fruit coulis. Garneer met poedersuiker en de frambozen. Plaats het vanille ijs op het andere spiegeltje en dresseer met de rode bessen en munt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Dessert, Frans. Bookmark the permalink.