Kastanjesoep met gerookt wildzwijnham en bieslook crème

kastanje

  • 800 gr kastanjes
  • 3 lit            Kippenbouillon
  • ½ bos       BladSelderij
  • 2 teen      Knoflook
  • 50 gram   Roomboter
  • Wildzwijnham
  • 5dl             Slagroom ongezoet
  • ½ bos       Bieslook

Knoflook fijn hakken en in een pan met boter aanfruiten. Kastanjes erbij doen en het geheel even goed verhitten. Bladselderij toevoegen en bouillon erbij.

Het geheel 30 minuten lichtjes doorkoken. De soep pureren met staafmixer.Opsmaak brengen met zout en peper.

De wildzwijnham in brunoise snijden of julienne. De room lobbig kloppen, de bieslook fijn snijden en toevoegen.

De vulling wildzwijn in kopje vullen. Soep erin schenken en afgarneren met de room

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Cor's receptenboekje, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *