TOAST KANNIBAAL VAN RAUWE EN GEBAKKEN LANGOUSTINES

INGREDIËNTEN:

  • 8 TOASTEN VAN WITBROOD
  • 8 GEDROOGDE TOMATEN
  • 12 LANGOUSTINES
  • BIESLOOK
  • 2 EETLEPELS PESTO
  • 8 PEULTJES

Houd vier rauwe langoustines opzij.

Maak van de rest het vlees los en hak het grof.

Meng de gehakte langoustines met pesto. Verdeel over de toast

Bak de vier resterende langoustines in olie. Dresseer ze op de salade van bieslook, peultjes en gedroogde tomaat.

PESTO

INGREDIËNTEN:

  • 1 BOS BASILICUM
  • 50 GRAM PARMEZAANSE KAAS
  • 50 GRAM PIJNBOOMPITTEN
  • 1 TEEN KNOFLOOK
  • OLIJFOLIE

Voeg alle ingrediënten in een mixer en maal fijn. Breng op smaak.

Zet net onder in olijfolie

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Frans, Italiaans, Les Trois Seaux Maastricht, Recepten per Restaurant, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *