SINT JACOBSMOSSELEN MET BLOEMKOOL EN TRUFFELJUS

INGREDIËNTEN:

  • 4 SINT JACOBSMOSSELEN
  • 250 GR BLOEMKOOL
  • 1 DL ROOM
  • TRUFFELPASTA
  • JUS DE VEAU

Kook de bloemkool tot hij zacht is in kokend water met zout.

Maak de coquille schelp open of vraag dit te doen bij de visleverancier.

Laat de bloemkool goed uitlekken maar vang het vocht op en pureer de bloemkool met de room tot een smeuïge crème indien te droog nog wat kookvocht toevoegen.

Verwarm de truffelpasta met de jus de veau en laat zachtjes trekken.

Bak de coquille aan in olijfolie, verwarm de bloemkool crème.

Dresseer de coquille in de schelp op de puree en nappeer met de saus.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Frans, Les Trois Seaux Maastricht, Tussengerecht, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *