Mini-uitsmijter van brioche Kwarteleitje en wildzwijnham of spek

IMG_0897

Ingrediënten:

  • 10 kwarteleitjes
  • 10 plakjes brioche brood (of gebruik partybrood)
  • Olijfolie
  • Krokant gebakken spek
  • Peper en zout

Bereiding amuses :

Verwarm de oven voor op 180 graden. Rooster het brood ca. 5 minuten.

Verwarm een klein beetje olijfolie op middel hoog vuur in een koekenpan en bak de kwarteleitjes. Je krijgt de eitjes het beste uit de schil door met een mesje tegen de schil te tikken en zo de schaal in tweeën te breken in kom opvangen.  Leg op ieder plakje brioche een gebakken eitje dat met een ring is uitgestoken. Bestrooi met een beetje peper en zout. Wildzwijnham of spek krokant bakken en daarna klein snijden.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Angie. Bookmark the permalink.