Focaccia brood

Ingredienten

  • 1kg bloem
  • 40 gr suiker
  • 40 gr zout let op! gescheiden houden van gist
  • 80 gr gist
  • 450 gr water (lauw niet meer dan 37 graden)
  • Scheut olijfolie
  • Rozemarijn klein gesneden en tijm (gelijke verhouding)
  • Fleurosel (zout)

Bereiding:

  • Alles behalve de kruiden kneden
  • Laten rijzen bij ca 40 graden (30 min)
  • Uitrollen (dun)
  • Wat olijfolie in bak smeren en deeg erop leggen.
  • Vochtige handdoek eroverheen en weer laten rijzen ca 20 min.
  • Instrijken met eigeel en water
  • Bestrooien met tijm en rozemarijn
  • Oven op 225 graden en 8 min bakken
Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Bienvenue Maaseik, Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *