Crostini met boerenkoolstampot, gruyere kaas

Crostini met boerenkoolstampot en gruyere kaas

  • 800gr     boerenkoolstampot (16 pers.)
  • 1st          rookworst, livar
  • 1 stuk    gruyerekaas
  • 1 bakje sud ’n sol tomaat
  • 1             toastbrood

Bereidingswijze:

  • Met een ronde steker Toastbrood uitsteken.
  • De rondjes afbakken in de oven op 170graden, circa 8 minuten totdat ze goudbruin zijn.
  • De boerenkoolstampot verwarmen.
  • De rookworst in kleine blokjes snijden en mengen met de stampot.
  • Met een kleine ijsknijper bolletjes maken en deze op de toast leggen.
  • Een plakje gruyere erboven op leggen.
  • De crostini’s 3 minuten in de oven zetten totdat de kaas is gesmolten.

Afgarneren met een gedroogd tomaatje

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Tapas. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *