Garnalenkoekjes met komkommersalade

Koekjes

  • 500 gr. Garnalen
  • 2 eetl. Rode currypasta
  • 2 eieren losgeklopt
  • 3 eetl. Thaise vissaus
  • 30 gr. Maizena
  • frituurolie

Doe alle ingredienten behalve de olie in een keukenmachine en draai tot een gladde massa.Verhit de olie tot 180 C. Maak kleine koekjes en bak goudbruin.

Komkommersalade :

  • 4 eetl Suiker
  • 3 eetl Azijn
  • 5 dl Heet water
  • 1 Komkommer geschild en fijngesneden
  • 2 Sjalotjes fijn gesneden
  • 1 eetl Rode peper
  • 5 Blaadjes koriander
Kook het water met de suiker. Als de suiker is opgelost de azijn toevoegen en goed door elkaar roeren en laten afkoelen. Voeg de komkommer, sjalotjes, koriander en pepertjes toe.
Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Frans. Bookmark the permalink.