Salade van vers fruit met een Grand Marnier Sabayonsaus en vanille-ijs

2013-09-30 22.15.49

Ingredienten:

Diverse soorten fruit
Grand Marnier
Marsala
Poedersuiker
Vanille-ijs
Eigeel
Eventueel verse munt

Bereidingswijze:

1) Was en maak het fruit schoon en snij dit klein, meng het fruit voorzichtig onder elkaar;
2) Doe 2,5 dl Marsala en 6 eidooiers in een pan en verwarm dit op laag vuur of “au bain Marie” al continu kloppend totdat het eigeel gaar is zonder dat deze stolt. Breng dit op smaak brengen met poedersuiker en Grand Marnier;
3) IJs voorknijpen

Opmaak van het bord:

Leg in het midden van het bord de fruitsalade en schenk de sabayon over het fruit. Garneer dit met een takje munt of gesneden munt en leg in het midden van het bord één bolletje vanille-ijs.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Auberge de Rousch Heerlen, Dessert. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.