Amuse van tomaat en mozzarella

2013-09-30 20.01.10

Ingredienten:

Pommodori tomaten
Mozzarella
Olijventapenade
Serranoham (1 plak p.p.)
Verse basilicum
Peper en zout
Goede olijfolie
Goede balsamico-azijn

Bereidingswijze:

1) Snij de tomaten in dunne plakken;
2) Snij de mozzarella in dunne plakken;
3) Draai de olijven bijna fijn en breng dit op smaak met peper en zout;

Opmaak van het bord:

1) Leg 2 plakken tomaat en 2 plakken mozzarella dakpansgewijs op de side plate, maar doe daarbij wel op elke plak peper, zout en een dun laagje olijventapenade;
2) Maak een mooie roos Serranoham en leg deze in het midden van het bord;
3) Besprenkel er a la minute een beetje balsamicoazijn over;
4) Snij de verse basilicum in een fijne julienne en strooi deze over het bord.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Auberge de Rousch Heerlen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *