Mini hamburger als tapas

 IMG_0530

 Ingredienten

  • Gehakt, half om half (of lam, kalf etc.)
  • Aantal rondjes uit snee melk(casino)brood snijden (2 per persoon)  met wat olijfolie bestrijken en in de oven krokant grillen
  • Sla
  • Ui in kleine ringen snijden
  • Mosterd
  • Saus: Tomatenchetchup ca. 200 gr. ligt aan aantal hamburgers dat gemaakt moet worden. Toevoegen: knoflook,suiker, citroen en cayennepeper mengen en op smaak maken.
  • Oregano
  • Knoflook
  • Peper en zout

Gehakt mengen met wat knoflook, oregano en op smaak brengen met wat peper en zout. Daarna kleine hamburgertjes ca 3 cm rond maken. De hamburgertjes grillen op de barbeque of grilpan.

Opmaak, een rondje krokant brood ui erop leggen, daarna de hamburger met wat sla. De saus kan er eventueel opgedaan worden. Of ernaast en dan afdekken met volgend krokant broodje. Zie foto

 

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Tapas. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *