Ingrediënten
- Hazenrug (1 per 2 personen)
- Gesneden spek in plakjes
- Tijm, rozemarijn, peper zout (tijdens bakken op vlees strooien)
Groenten moussaka (2pers)
- Aubergine halve
- Courgette halve
- Aardappel 2 stuks
- Tomaat in plakjes snijden
- Ei
- Bechamel saus (melk, kaas)
- Peper zout, oregano en/of koriander
- kippenbouillon
Hazenrug verdelen ca. 2 a 3 stukjes per persoon omwikkelen met spek. Bakken in wat olijfolie en bstrooien met tijm, rozemarijn en peper en zout.
Groente moussaka: Eerste drie ingrediënten in schijven snijden en bakken in olijfolie, daarna verdelen in ovenschaal om en om. Als laatste de tomatenschijfjes erop. Bechamelsaus maken, kaas smelten en op smaak maken met peper zout en kippenbouillon. Deze over het groentemengsel verdelen en in de oven zetten. ca 30 minuten op 180 graden.
De schorseneren schillen en gaar koken. Indien gewenst een bechamelsaus erover gieten.