Ravioli met kalfswang en een sausje van bospaddestoelen

Ravioli:

Benodigdheden:

– 1kg bloem (typo 00)
– 9 eieren
– eventueel water

Werkwijze:

Bloem met 9 eieren in mengmachine gedurende 10 min lqten mengen
(voeg eventueel beetje water toe)
Deeg in vochtige handdoek 30min in frigo laten rusten.

Vulling voor Ravioli

Benodigdheden:
– kalfswangen
– sjalot
– fijne kruiden
Werkwijze:

Kook de gekuiste kalfswangen ongeveer 2 uur. Na de gaartijd, de kalfswang
fijnsnijden en in vetstof aanbakken met fijne kruiden en sjalotje. Vervolgens
mengsel goed laten afkoelen.
Het deeg na de rusttijd door de pastamachine draaien en vullen in de ravioli vormpjes.

Saus:

Werkwijze:

De bospaddestoelen stoven samen met look, bebloemen en blussen met kalfsfond
een een beetje whisky. Kruiden met pezo.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Au Nom De Dieu, Italiaans. Bookmark the permalink.