Kletskop:
- 250 gr suiker
- 65 gr bloem
- 10 gr jus dórange
- 125 gr boter
Boter smelten. Rest toevoegen, Flinterdun uitstrijken, Afbakken op 170gr. Celsius. Warm rondjes snijden
Tomaat:
- 12 tomaten
- 50 gr glucose
- 100 gr suiker
Tomaten plisseren. Ontdoen van kern. Opzetten in suikers.
Mousse:
- 125 gr melk
- 255 gr puur chocolade
- 250 gr room lobbig
Melk opkoken. Chocolade toevoegen. Afkoelen, mengen met room.
Griesmeel creme
- 250 gr melk
- 175 gr room lobbig
- 40 gr suiker
- 25 gr griesmeel
- vanille
Vanille melk met suiker en griesmeel laten koken 5min. Afkoelen en zeven. Room toevoegen.
Parfait:
- 500 gr room lobbig
- 180 gr rozenwater
- 220 gr suiker
- 9 eidooiers
- rum
Dooiers met suiker “rubain” kloppen, Rozen water toevoegen, daarna room. Scheutje rum. In vormpjes storten en invriezen!!!!!