Caviar Latinos

foto volgt

  • Cara Crakine
  • Hazelnootpraline
  • Gerookt zeezout
  • 6 eiwitten
  • 100 gram suiker
  • 350 ml slagroom
  • 250 gram pure chocolade
  • Passievrucht parels
  • Witte chocolade schijven

  • Eiwitten opkloppen met de suiker, apart zetten. Slagroom opkloppen tot lobbig. Mengen met het eiwit. Chocolade smelten au bain-marie. Chocolade beetje bij beetje bij het slagroom/eiwit
    mengsel toevoegen. In een spuitzak doen en op laten stijven in de koelcel.
    Cara crakine en hazelnootpraline 1:1 mengen en met het gerookt zeezout op smaak brengen en
    heel licht lauwwarm laten worden zodat het goed door te mengen is. De ‘caviaar’ bakjes afvullen
    met een laag van dit mengsel, in koelcel zetten tot service.
    Service: chocomousse op het hazelnootmengsel spuiten. Afdekken met een witte chocolade schijf en passievruchtparels.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Dessert, Latinos. Bookmark the permalink.