foto volgt
- Cara Crakine
- Hazelnootpraline
- Gerookt zeezout
- 6 eiwitten
- 100 gram suiker
- 350 ml slagroom
- 250 gram pure chocolade
- Passievrucht parels
- Witte chocolade schijven
Eiwitten opkloppen met de suiker, apart zetten. Slagroom opkloppen tot lobbig. Mengen met het eiwit. Chocolade smelten au bain-marie. Chocolade beetje bij beetje bij het slagroom/eiwit
mengsel toevoegen. In een spuitzak doen en op laten stijven in de koelcel.
Cara crakine en hazelnootpraline 1:1 mengen en met het gerookt zeezout op smaak brengen en
heel licht lauwwarm laten worden zodat het goed door te mengen is. De ‘caviaar’ bakjes afvullen
met een laag van dit mengsel, in koelcel zetten tot service.
Service: chocomousse op het hazelnootmengsel spuiten. Afdekken met een witte chocolade schijf en passievruchtparels.