Bessen opkoken met wat cointreau en afblussen. Blauwe bes mousse
100gr melk
10gr suiker
20gr bloem
25gr eidooier
Garen
25gr citroensap
200gr blauwe bessen coulli
50gr crème cassis
125gr kwark
100gr yoghurt
Eelt yuzu sap
6bl gelantine
225gr lobbige room
samen roeren hangend oplossen laten stuiven.
–
Dragon yoghurt ijs
1lt yoghurt
250gr mascarpone
230gr basterdsuiker wit
120gr citroensap
30 gr cortina (bindmiddel)
1bos dragon gebalanceerd plukken
–
Gel blauwe bes
220gr coulli
30gr creme cassis
10gr suiker
50gr water
10gr yuzusap
10gr citroensap
4 agar-agar
koken /opstuiven /doordraaien
Merengue
- 2 eiwitten
- 18 albumina (eiwitpoeder)
- 1 Xantana (verdikkingsmiddel)
- 103 water of 50g water en rest creme cassis
- 65 citroensap
- 190 suiker
Water opkoken met de suiker.
De rest losroeren in kithen aid.
opkloppen
- kooksuiker erbij ( ongeveer 115 graden)
- Bessen poeder erbij.
Uitstrijken drogen.