Sjalotte Lady’snight

  • amuses
  • Van een gedeelte van de zalm tartaar maken deze kruiden met fijngesneden bieslook en peper en zout, limoengeste , Furikake (Japanse sesam kruidenmix) en verder in kuipje Croustade doen, let op pas voor het opdienen anders wordt het kuipje zacht.
  • Aspergesoepje Cappucino met mechelse asperges
  • kropsla kappen met Canadese Kreeft pesto en asperges
  • Zacht gegaarde Schotse Zalm met gegrilde pulpo, korenaarasperge, gegrilde tomaatjes
  • Zalm in stukjes van 4 bij 4 cm snijden, deze in olijfolie zetten, ….
  • Schuim van parmazaan en watermeloen, oesterblad en barigoule (artisjok)
  • Stoof van meibok en crotons van aardappel en asperge
  • Witte chokocreme, rabarbermousse, bloedsinasappel, sabayon van grand Manier, aardbei en munt.
Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Sjalotte. Bookmark the permalink.