Flan van ei met miso en tauge en krokante shi take

Tauge kort blancheren in de steamer op 100 graden stoom

Dan fijn snijden Shi take in een klein laagje kippen bouillon afgedekt garen. Dan grof cutteren

Voor de Flan: 800 gram slagroom 100 gram miso pasta 100 gram sambai Op smaak zout en piment de establette poeder

Alle ingrediënten goed mengen met de staafmixer.

Tauge en shi take mengen met elkaar en dan de rode matjes afvullen met dit mengsel( matjes die klaar liggen).

Ongeveer 1 lepel die bij matjes klaar ligt.

De massa van de flan in de ‘dispenser doen’ en dan matjes voor 3/4 vullen.

Dan de matjes op plateaus doen en afdekken met folie.

Ongeveer 15 minuten garen op 99graden in de steamer. Wanneer de Flan gaar is meteen de folie eraf halen en laten afkoelen

Afmaken met Japanse mayonaise, kervel, krokante Shi take

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Rura Roermond. Bookmark the permalink.