Gegrilde rundersukade met anijszwammen, doperwten, fondant aardappel en eigen jus

Ingrediënten

Rundersukade gesplitst , Anijszwammen, Verse doperwten, Aardappel bonken, Zonnebloemolie, Tijm / rozemarijn, Knoflook, Jus de veau, Peper en zout, Olijfolie

Bereidingswijze

De sukade grillen en vlak voor het meegeven op 160 graden 6 minuten in de oven.

Maak de doperwten schoon, blancheer ze in gezouten water en daarna terugkoelen in ijswater.

De anijszwammen halveren en deze bakken in een pan met olie.

De aardappelbonken in gelijke stukken snijden en met een steker uitsteken, daarna goed wassen en in een pan met zonnebloemolie, tijm, rozemarijn en knoflook laten garen.

Haal ze vervolgens uit de olie en bakt ze in de pan en leg ze daarna op een plateau. Voordat we ze meegeven maak je ze nog warm in de oven.

Opmaak

Verdeel de doperwten en anijszwammen op het bord en leg daarop de gesneden sukade. Dresseer de saus over het vlees en leg de fondant aardappeltjes ernaast.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Hoofdgerecht, Onglet. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *