Geroosterde rabarber met een hangop van Griekse yoghurt met rood fruit en sorbet ijs van frambozen

Ingrediënten

Griekse yoghurt, Poedersuiker, Vlierbloesemsiroop, Limoenrasp, Rabarber, Gesmolten roomboter, Rietsuiker, Aardbeien, Frambozen , Mint, Frambozen sorbetijs

Bereidingswijze

Schil de rabarber, snijd ze in gelijke stukken en smeer ze in met de gesmolten boter en wentel ze door de rietsuiker. Leg ze op een plateau met bakpapier en gaar dit op 180 graden voor ongeveer 8 minuten in de oven.

Doe de Griekse Yoghurt in een bekken en voeg er 2 el poedersuiker, 1 el vlierbloesemsiroop, 1 geraspte limoen aan toe en meng dit. Zet dit in de koeling.

Maak de aardbeien schoon, pluk de mint.

Opmaak

Plaats de rabarber op het bord, verdeel de Hangop erover en leg daarop het rood fruit. Bolletje frambozen sorbetijs erbij en af garneren met mint.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Dessert, Onglet. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *