
Ingrediënten
Griekse yoghurt, Poedersuiker, Vlierbloesemsiroop, Limoenrasp, Rabarber, Gesmolten roomboter, Rietsuiker, Aardbeien, Frambozen , Mint, Frambozen sorbetijs
Bereidingswijze
Schil de rabarber, snijd ze in gelijke stukken en smeer ze in met de gesmolten boter en wentel ze door de rietsuiker. Leg ze op een plateau met bakpapier en gaar dit op 180 graden voor ongeveer 8 minuten in de oven.
Doe de Griekse Yoghurt in een bekken en voeg er 2 el poedersuiker, 1 el vlierbloesemsiroop, 1 geraspte limoen aan toe en meng dit. Zet dit in de koeling.
Maak de aardbeien schoon, pluk de mint.
Opmaak
Plaats de rabarber op het bord, verdeel de Hangop erover en leg daarop het rood fruit. Bolletje frambozen sorbetijs erbij en af garneren met mint.